2014-08-30

Återuppståndelsen

Ursäkta mig men min senaste youtube-sökning: fat people falling


Har saknat er! 

Queen Of the Najt 

4 kommentarer:

 1. från ett fd emo2014-08-30 13:49

  Måste tacka er båda för er blogg och hur jävla öppna och ärliga ni är och har varit! Jag har varit långvarigt emot sen typ 10 år men tack vare bla era inlägg o mycket annat har jag fått psykologhjälp, antidepp och blivit en helt ny och gladare människa. Ville bara skicka lite pepp, ni är grymma!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Wow, så härligt att höra! Tack ska du ha! Kampen fortsätter!
   /WG

   Radera
 2. å, jag måste fan också tacka. Började läsa den här bloggen när jag bodde utomlands i våras och när jag kom hem fick jag äntligen tummen ur och sökte hjälp, fick en bra läkarkontakt och började på en ny vända antidepp efter några års uppehåll. Fick tillslut efter lite mixtrande en rätt bra, rel. ångestbefriad sommar. Nu är det höst, jag mår typ bra(!?) och har börjat en utbildning jag hittills trivs på. Nu ska jag röka en joint och sen träffa en kille jag gillar. Älskar att ni börjat skriva igen (och venlafaxin hehe)

  SvaraRadera
 3. Åh vad glad jag är att det händer något i den här bloggen. Så glad att ni skriver den överhuvudtaget, känner mig lite mindre ensam när jag klickar in på den. jaja inte lätt att vara en tragisk ursäkt till tjugoåring. försökte ta livet av mig för två veckor sen men nu har jag börjat universitetet och det är meningen att livet ska va så jävla kul men jag vill bara ta livet av mig igen, fast göra det ordentligt. försöker ta mig ur denna onda spiral av ångest. blev lite rädd när jag spydde upp blod efter att ha haft hetsätit, spytt och supit som en idiot i flera dagar så nu kanske det är dags att ta tag i mitt liv. mvh har ätit sex tallrikar mikrade nachochips med ost på två dagar.

  blir alltid så uppmuntrad av era inlägg. spänk u very much

  SvaraRadera