2014-07-04

Tyck synd om mig

Hej mina små emos

Jag mår inte så bra. Jag har så ont i huvudet och är så rädd att jag ska ha något syndrom. Ont i kroppen också. Och mår illa. Och så är jag nere och ledsen och hängig och vill inte göra nåt. 

Oj jag har så mycket att skriva om mig själv som vanligt men kan iaf säga att jag har flyttat. Det var fruktansvärt jobbigt. Och det är jobbigt nu också. Allt är äckligt och luktar äckligt och jag måste sprita mig efter att jag tagit i något. Och nu har jag en grej som gör ont i halsen också. Och mardrömmar drömmer jag. Inatt om att jag var älskare åt en man som målade en flicka som låg på en säng av fjärilar som långsamt förruttnade. Hon skulle också förruttna snart men det visste hon inte. Tolka det om ni kan. 

Jag har så ont i min kropp och i mitt lilla huvud och i själen. Jag hade en vision om att jag skulle fladdra runt här i löst sittande klänningar och måla akvarell och gosa med våra kattungar. Istället svettas jag och sover två timmar i taget och har så ont. 

Kram från QotN 

6 kommentarer:

 1. Tycker synd om dig <3

  SvaraRadera
 2. Hoppas du bor in dig snart och slipper mardrömmar! Och berätta om kattungarna?!! (skaffade nyligen två små skruttar, de gjorde mitt liv så himla mycket trevligare)

  Nåt som skänker mig lite glädje för tillfället är DJ fornis senaste gig i almedalen. Haahahaha. Fast det är ju vidrigt också förstås. Puss!

  SvaraRadera
 3. beundrare 1 &amp; 22014-07-14 16:08

  SNÄLLA EMOBOOSTARE! kan vi inte få en kommentar på michaela fornis samarbete med clearasil samt faktumet att hon "vände skivor" innan freddes tal i almedalen?!!? plieeeez!!

  SvaraRadera
 4. hej, har inte kunnat kommentera förrän nu. en stor varm kram till dig från mig! till er båda <3

  SvaraRadera
 5. har ni slutat blogga?? /h

  SvaraRadera
 6. mostertiger2014-08-09 01:08

  åh underbara bästa! tänker på er ganska ofta och hoppas att läget är någorlunda under kontroll<3

  SvaraRadera