2014-05-15

En UNIK tjänst! GRATIS!

Tjena små bubblor

Jag ligger i sängen me min snubbe. Vi har kn två gånger vilket hör till ovanligheterna men var mkt gött. Dock svårt att varva ner. Är inne i tentabubbla nu. En termins kirurgi (med mkt frånvaro) ska examineras me praktiskt prov i övermorron. Praktiskt prov: mycket jobbigare än tenta eftersom ens eventuella fail inte är anonym. Så effektivt med social shameing. Det består av olika stationer a la fångarna på fortet med olika skojiga moment i varje. Känner mig väldigt lugn pga 

1. Är rätt smart och har rätt bra koll
2. Min nervositet som brukar yttra sig med hög hjärtfrekvens och darrningar kan jag enkelt bemästra med 20 mg inderal 
3. Jag har kuggat saker förr och det är inte så farligt som man kan tro

En tjej i min klass (eget inlägg om henne snart) håller på att gå under av nervositet. Jag känner bara ORKA inför att va så jävla stressad inför ett prov. Alltså. För fem år sen var jag alltid skitnervös och tyckte att det var jättejätteviktigt att få godkänt och inte göra bort sig. Men nu (eftersom jag är SÅ mogen och har insett de riktiga värdena i livet) känns ett misslyckande i sig inte så farligt. Att man kuggar tentan betyder liksom bara att man inte kan tillräckligt. Det betyder faktiskt inget mer. Däremot om det påverkar ens ekonomi eller möjlighet till bostad är det viktigare. Aja. 

De senaste tre dagarna har jag pluggat typ 10 h per dag med en rolig klassvän (ett inlägg om honom senare). Idag tog jag en concerta av min kille som har adhd för att bli lite mer fokuserad. Har tagit det innan och varit väldigt produktiv. Det var jag även idag. Men blir osäker på om det är en riktig effekt eller bara inbillning? Vet ni kära ADHD-läsare? Hjälper concerta om man bara tar det sporadiskt eller måste man trappa upp? 

Här erbjuder jag en unik gratis tjänst!!!!! (som gynnar mig i mina studier) : ställ alla era frågor som rör kirurgi!!! Anestesi! Ortopedi! Urologi! Onkologi! Jag svarar utförligt!

Här följer två bilder från min vardag: 


En s k röv-attrapp. Onödigt anatomiskt korrekt enligt lilla mig. Hejdå från dr Queen Of the Najt 


3 kommentarer:

  1. dog på rövatrappen! kommer inte på nån fråga, mer bara vilken slags läkare du vill bli? vad du vill specialisera dig inom. om du vet.

    SvaraRadera
  2. jag e intresserad av allt. berätta allt om kirurgi. i'm listening. jag funderar på o bli läkare nämligen

    SvaraRadera