2014-02-05

Gnäll gnäll gnäll

Hallå där

Sitter i kollektivtrafiken och gör lite ärenden lol. På riktigt alltså! Klistrar frimärken på kuvert och skickar mail och sånt *kvinna i karriären*. Är på väg till en akutmottagning där jag ska hatta efter en färdig läkare och försöka lära mig nåt. 

Jag gillar inte akuten. Eller jag vet inte, jo det gör jag väl. Det jag inte gillar (och detta kommer låta förmätet och är säkert inte ens sant) är att vi studenter är där och bara "hakar på" dvs vi får inte nån riktig handledning. Efter ett antal år på utbildningen så kan vi vara rätt självständiga vilket gör att det känns som jag jobbar gratis typ? Och ibland inte lär mig nåt utan bara sitter och väntar på en handledare/specialist/syrra. Aja ni fattar

Hoppas det blir några larm iaf det är kul!!

Puss och kram

1 kommentar:

  1. Queenie!! Så kul att du är tillbaka! Fattar verkligen vad du menar i förra inlägget. Det har varit en fröjd att läsa era/dina emoinlägg men självklart är det kanske inte det bästa att verkligen mysa ner sig i misären och typ tivas i vantrivseln. Iaf, jag skulle älska er blogg även om den ändrar riktning lite! Det är ju famförallt er stil att skriva som är så soft. Tex skulle jag ÄLSKA att läsa mer om din utbildning. Planerar själv att läsa läkarprogrammet så allt du har att säga om det är muy interessante. Massa kärlek! Kul att du börjar må bättre!

    SvaraRadera