2013-12-01

Boss

Jamen hej alla.

Nu är äntligen den här helgen över. För min del har den bestått av jobb, fylla och förvirring. Men jag tänkte ta upp en liten detalj i sammanhanget, nämligen kläder. Då och då faller man ju dit och hittar något i garderoben som tillsammans med lite andra grejer känns helt rätt och typ nytt trots att de där paltorna legat och möglat där i en evighet. För min del har detta denna helg varit vit krispig ganska stor skjorta, ett par svarta tjocka underställsbyxor i något mystiskt lycramaterial, en kavaj i tunt svart tyg och svarta stövlar i mocka med 40-hålssnörning och räfflade sulor. Helt i osynk med min vanliga stil har jag burit skjortan rejält uppknäppt för att blotta mitt extremt attraktiva cleavage och en tunn guldkedja jag börjar ha runt halsen.

Så fett när man får en sån här uppenbarelse!!! Så härligt. Alltså jag har känt mig så snygg denna helg. Hybrisen har bekräftats och förstärkts av att jag också fått komplimanger av typen: Du ser ut som en boss i de där kläderna. Du borde sitta upphöjd på ett podium. Man ba Ja, du har rätt lilla vän.

Idag känner jag mig inte som en boss utan en smutsig alkoholdarrig spillra som ligger och runkar till youpornklipp och dricker gårdagens micrade kaffe. Jepp, det lilla livet. Snart ska jag ta tag i detta lilla liv och gå och jöbba lite. Fan vad mycket jöbb det har blivit!!!! Helt olikt mig. Chockad.

Adjö
/WERKIN' GIRL

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar