2013-11-07

EmoBoost Svarar #5: Frågor om 6


Anonym frågar:
Ååååh FRÅGESTUND! Fan vad niice, har så många frågor till er men ska försöks sammanfatta! Det var mig ni hjälpte för någon månad sedan, om att en inte ska vara lättillgänglig (det gick åt helvete med honom btw). Men hur som, på tal om analsex, hur tänker ni runt det? Ngt ni rekommenderar? Är det liksom döskönt? Är lite sugen på att prova... Nu sket det sig med den här snubben jag hade massa göttigt sex med, sååå vill hitta någon ny sexpartner, var hittar ni era? Är de ut på krogen å jaga som gäller?? PUSS PÅ ER

EmoBoost svarar:
Hehe ja du ser. Vi är på intet sätt några relationsgurus, i så fall skulle männen ligga i drivor vid våra tubsockeklädda fötter, men de gör de ju inte precis. Nå, därmed inte sagt att det inte i perioder bildas åtminstone ett litet kluster av män som bönar och ber om ens åtråvärda gunst, så något har vi tydligen att säga till om. Kort sagt: ta oss på blodigt allvar men med ca en nypa salt. Vad gäller det sex i röva som det kallas är jag överlag positivt inställd. Man kan säga att det finns en slags grundregel som är mycket viktig att hålla sig till, och det är att det måste ske på dina villkor, annars kommer det vara noll procent skönt och du kommer att ångra dig. Nå detta är ingen jäkla sexologblögg så så jag tänker inte ge fler uppenbara råd som typ "du ska inte göra sånt som inte känns bra för dig", det vet man ju redan!! Alltså det finns ju massor av skäl till att man vill ha analsex! Det kan vara att man tänder på det helt enkelt, att snubben är sjukt tjatig och man tillslut tänker jaja skit i det då vi kör om det är så jävla viktigt eller att man är inne på ett sånt där härligt spår som går ut på att man bara vill bli dominerad. För det blir man. Man är liksom aldrig så dominerad som när någon kn en i röven. Som vi ju alla vet. Om du är nyfiken, testa, men no stress. Stress tenderar att göra det hela till en jobbig och smärtsam grej. Om du gör det tydligt att det är något du är game på så kommer det troligen att ske en vacker dag och då är det bara att vara så kåt det bara går och enjoy.

Tre skäl till att analsex är härligt:
1. Det kan vara asskönt
2. Det är något mycket intimt med det hela
3. Det är snuskigt och kul

Tre skäl till att dissa analsex:
1. Det kan göra ont som FAN
2. Det kan komma bajs (har aldrig hänt mig?? känner ingen som det hänt heller.. hm)
3. Kommer egentligen inte på mer saker men.. bakterier?? Eh man kan få urinvägsinfektion om man kn i fiffi efteråt men det behöver man ju kanske inte göra.

Okej nu till din andra fråga. Vad träffar man dom man ska ligga med. Vi har tre alternativ:
Krogen, ligga med sina kompisar eller typ happy pancake. På Happy pancake får du definitivt ligga men av varierande kvalitet. Ute likaså. Ligga med kompisar kan vara praktiskt om man bestämmer innan att det inte ska känslohärjas etc (ett dilemma i sig men det är ju en annan historia). Vi brukar oftast träffa män ute i fyllan och villan men man vet ju aldrig, de kanske finns överallt?? Det bara händer. Om man är available brukar de flockas, annars håller de sig liksom undan. Konstigt, ungefär som några slags hundar. Lycka till i jakten och hoppas på stor fångst!

/EmoBoost

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar