2013-10-19

Lördagsnöje

Här sitter vi. En lite finnigare och fattigare version av mickis och dashis. Vi har ätit Biff Rydberg (detta är SANT!) och det var otroligt gott. Men innan vi lagade till denna fettstinna måltid var vi med om ett smärre trauma på Ica.

Föreställ er följande: två ladies, klädda i nästan identiska svarta klänningar, uppsminkade med glittersmink, lösögonfransar (!) en iklädd stor fluffig fuskpäls och den andra med fladdrig sjal. Det är alltså vi. Vi yrar runt inne på Ica och bestämmer oss för att det kan vara gott med en öl till vår överklassiga måltid. Men eftersom en av oss inte är ute på alkoholspåret så bestämde vi oss alltså för att köpa varsin harmlös ALKOHOLFRI öl. Det var alltså ingen alkohol i. 

Vi går kacklande mot kassorna och lassar upp varor. Då frågar den bleka kassörskan med osedvanligt grova drag:
"Har ni leg?" Vi blir jätteförvånade och framförallt förvirrade eftersom vi inte köpt nåt som kräver legitimation. Det gäller alltså den alkoholfria ölen. Som två virrpannor börjar vi famla i våra fickor och väskor och QotN halar triumferande upp ett körkort. 
"Jag vill se leg på båda" säger den grova och konfrontativa kassörskan. Werkin Girl mumlar att hon lämnat sitt hemma. Och då FÅR VI INTE KÖPA DEN ALKOHOLFRIA ÖLEN!! Hade man haft mer kraft hade man väl lackat ur men orka det. 

Nu ska vi röka gräs och njuta av clueless. Den fanns på netflix tydligen. 


Kram från era emobitches

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar