2013-10-26

Liveblogg från kingsHär sitter vi och smuttar på det gula guldet. Lol. Här och nu förklarar vi frågestunden öppnad! Bring it on vi svarar på allt okej?! Hybris!!!

Luv
/EmoBoost ute på stan

9 kommentarer:

 1. Hallå emoboostgurus! Älskar er blogg! Jag undrar: när förlorade ni oskulden och hur var det? Puss!!

  SvaraRadera
 2. skulle vilja veta om ni kategoriserar er o ställer er under nån filosofisk lära/nån livsåskådning eller kanske e eran livsåskådning "emoboosting" haha. eller vänta det lät mer som en livsstil. men ens livsåskådning brukar ju påverka ens livsstil. aja. ni verkar ju vara existentiella av er, hur kategoriserar ni er? även politiskt skulle va kul o höra :) jag älskar också eran blogg kraom på er!!

  SvaraRadera
 3. hur gamla e ni???

  SvaraRadera
 4. Först och främst, löve er blogg <3 Skulle gärna vilja veta era bästa "skönhetstips", typ vilka produkter ni inte kan leva utan osv. Puss

  SvaraRadera
 5. Era 2cents om vänner/vänskap. Ni har uppenbarligen en fri soft relation till varandra men hur är det med andra? Är ni öppna med era emoproblem? Och Bästa filmer för söndagsmysfitteri. Kram

  SvaraRadera
 6. Hur gamla e ni? Vad pluggar ni/jobbar med (inte exakt kanske men typ ämne/ program/ bransch)? Puss!

  SvaraRadera
 7. Ååååh FRÅGESTUND! Fan vad niice, har så många frågor till er men ska försöks sammanfatta! Det var mig ni hjälpte för någon månad sedan, om att en inte ska vara lättillgänglig (det gick åt helvete med honom btw).
  Men hur som, på tal om analsex, hur tänker ni runt det? Ngt ni rekommenderar? Är det liksom döskönt? Är lite sugen på att prova...
  Nu sket det sig med den snubben jag hade massa göttigt sex med, sååå vill hitta någon ny sexpartner, var hittar ni era? Är det ut på krogen å jaga som gäller??
  PUSS PÅ ER

  SvaraRadera
 8. vet att det är sent osv men hygien vid analsex?? alltså hur fixar ni exkrementerna so to speak hahaha, eller har ni någon slags gudomlig gåva att ni är skonade för sånt?! OCH vad gör man om det faktiskt skulle komma ut äckel, vad gör man?! SERIÖST DETTA DILEMMA HÅLLER MIG VAKEN OM NÄTTERNA.

  SvaraRadera
 9. Hej, sötnosar! Hur tar man han om sin hud på bästa sätt nu i vinter? Min har blivit så skabbig och tråkig att jag får panik! Och var i Sthlm super man enligt er? Flyttade precis dit har inte riktigt hittat mina ställen. Pussy och kram!

  SvaraRadera