2013-10-20

Hur får man ligga?

Det är inte så svårt. Kolla här bara vad Quetzala Blanco som vi älskar och respekterar har för visdomsord (för att spinna vidare på raggvisdomsordtråden från inatt):

Ligg mycket
Om man inte ligger så syns det liksom på en. Man blir frigid och det blir en ond cirkel. Om man är skitkåt i sin grundnatur och ligger mycket och gillar det så är man liksom alltid redo, alltid GAME. Och sånt liksom lyser igenom en. Man är liksom bara tre enkla steg från att typ svanka och dra ner trosorna för nån man älskar. Eller nån man aldrig mött förut på Spy Bars toalett en lördagnatt 03.45. Same, same…

En kompis till mig var bitter för att hon aldrig fick knulla. Till saken gör att hon är snygg, rolig och underbar, så det är ju onödigt att det inte når ut till massan av potentiella ligg. Lösningen på det är förstås att pleasa sig själv. Eller lite krångligare förklarat att "vara i kontakt med sig egen sexualitet". Så sätt upp på din att-göra-lista: ONANERA. Massor! Var kåt och ha det mysigt! Detta var alltså ett visdomsord från mig aka Werkin' Girl. För fler visdomsord från den fantastiska Q vet ni var ni ska vända er. Vet ni inte det så får ni skylla er själva.

KRAM /WG

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar