2013-10-24

EmoBoost Prodoctions


Jag ger er: Produktionsbolaget med inriktning på emo. Eller egentligen har "vi" (QotN) hittills bara kommit på en emoshow och det är Project Mental Health, men man skulle kunna tänka sig typ en emonyhetssändning med fokus på katastrofer, populärkulturella fenomen och läkemedelsbranschnyheter? Och en talkshow ledd av någon emoförebild som till exempel Quetzala Blanco. På eftermiddagarna visas nittiotalsemoserier som my so called life, twin peaks och kanske någon specialare typ nyproduktion av simpor och grodfötter fast regisserad av Tim Burton.

Nu till min programidé. Jag drömde häromnatten att jag såg den tredje Sex and the City filmen. Och ja, ni har rätt, det finns ingen sådan. ÄNNU!!! Nu ska jag berätta för er vad som händer i den tredje filmen. I SATC 3 får vi återigen hälsa på våra favorit *New York cheyer*. Scen ett: Charlotte, Carrie och Miranda sitter i en starkt upplyst kafémiljö. Stolarna är vita och gjorda av hårdplast. Kaféet har enorma fönster ut mot gatan. Snöflingorna singlar långsamt mot marken utanför. Alla tre är klädda i färgglada dräkter. Carrie har stora trekantiga plastörhängen som dinglar från örsnibbarna och hennes lockiga hår är uppsatt i en sidotofs på huvudet. Charlotte smuttar på en stor vit tekopp innehållandes hett vatten och en citronskiva. De pratar och skrattar, bräcker varandra med sina sexuella eskapader och slår sig för låren i extas, Charlotte den frigida atronhundratalsfjanten rodnar generat när någon av de andra pratar om analsex eller utomäktenskapligt födda barn. Allt är precis som vanligt. Härligt att se dom igen va?!!!

Men någonting är annorlunda... de är äldre i den här filmen. De har alla passerat sjuttiosträcket. Och var är Samantha?

Kameran panorerar över rummet. En blond kvinna i åttioårsåldern med brun läderaktig hud och strama glansiga läppar sitter lite längre in i lokalen i en U-formad beige soffa. Bredvid henne sitter en yngre (runt sjuttiofem) gråhårig man klädd i röd sammetskavaj. Han har en gul sidenscarf nonchaland knuten runt den rynkiga halsen och ett flertal klackringar på de åldrade fingrarna. Kvinnan är klädd i en kroppsnära långärmad klänning i vit lycra med ett brett läderbälte i midjan, och runt hennes hals vilar en kedja i massivt guld. Hon ställer ner champagneglaset på bordets glatta laminerade skiva och häver sig med hjälp av soffans armstöd långsamt upp. Kameran klipper till en närbild av hennes ansikte.

- But wait a minuite. Where is the fourth one? Säger hon med gäll röst och möter kameran med blicken. Oh yes, that's right... It's me!

Det visar sig att Samantha inte längre är med i den glamorösa kompiskvartetten utan har blivit utstött efter ett gräl med Charlotte som aldrig riktigt retts ut. Tyvärr vaknade jag efter detta så jag kan inte återge mer av den tredje sex and the city filmen. Återgav denna dröm för QotN i lördags när vi satt och skrockade i soffan i en härlig weeddimma och åt varsin piggelin. Om EmoBoost Productions blir verklighet så kommer även SATC 3 bli det, det är då ett som är säkert.

/WG

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar