2013-10-20

Dagens starka förebild: Cher Horowitz

Yeah, ännu en alkoholfri helgkväll avklarad! Så skönt!!! Däremot har jag och QotN unnat oss lite weed och mat och kollat på Clueless = fullgott substitut för vilken asfet fylla som helst! Fusk tänker ni, och ja det är det, men man gör väl vad man kan för att inte trilla över kanten ner i ångestplurret? Ja. Såklart man gör. Okej! FOKUS! Det här inlägget ska inte handla om vad vi gjorde ikväll utan om filmen Clueless, eller närmare bestämt de livsledord som finns att hämta ur Clueless. Har ni inte sett den så få det överstökat illa kvickt, gärna i sällskap med något att röka om du är lagd åt det hållet och/eller en vän om skulle vara lagd åt det hållet. Cher Horowitz som spelas av Alicia Silverstone (SÅÅ SJUUUKT GÖTTIG INSATS AV HENNE MMM!!!) delar ut litervis av visdomar som endast skulle kunna komma från en enormt bortskämd, naiv helylletjej med perfekt hy och lite buskiga ögonbryn och fett med pengar! Med andra ord helt obetalbara!


Jag har för avsikt att rikta in mig på hennes gyllene tips när det gäller att få ragg. Eller typ egentligen att ragga upp en snubbe som man kan förlora sin oskuld till.

1. Se till att tappa saker på golvet när ditt offer är i närheten. Detta låter kanske lite korkat och det är det också, men faktiskt förvånansvärt effektivt. Man måste ju i princip vara psykopat för att inte hjälpa någon som tappar, säg, sin penna (hehe som i filmen obs pennan är vit med en fluffig boll högst upp) över bordskanten utan att märka det och inte plocka upp den åt en.

2. Visa lite hud. I Chers fall gör hon det genom att långsamt klä av sig sin svarta kofta när han ser på och blotta sina späda sensuella axlar i ett vinrött litet linne med spaghettitunna axelband och en tunn silverkedja runt halsen . Eller som hon själv skulle formulera det: "...Och ibland måste man även visa lite hud. Det påminner killar om att vara naken, och då tänker de på sex". Smart! Och sant LOL


3. När du fått hens intresse, börja skicka blommor och typ choklad till dig själv (haha vem gör sånt...) och se till att hen ser dig ta emot gåvorna och rodna av förtjusning samt vara allmänt populär och oemotståndig.

4. Se till att dra uppmärksamhet till din mun. Detta betyder alltså slicka sig om läpparna, skratta, mumsa på nån sensuell liten ehhh chokladbit?? eller bit på din lilla skolblyertspenna som du jämt släpar med sig... ja ni fattar.


5. När du väl fått en dejt med din tilltänkta, kanske som i Clueless: En mysig filmkväll där ni tittar på Some like it hot och Spartacus. Se då till att gå igenom alla detaljer i förväg tillsammans med en nära vän. Exempel på ämnen som kan komma att behandlas: Hur ska belysningen vara? Prova ut i förväg så att du du är till din absoluta fördel. Dimmers kan vara att föredra för att maximera effekten. Ni måste prata om vad du ska ha på dig, och som Cher säger: "Jag litar inte på speglar, så jag tar alltid polariodbilder istället". Hon ger oss också rådet att "när en kille kommer på besök ska man alltid baka något." Detta skulle jag personligen säga är helt fuckat, men om Cher säger det så...


Hoppas verkligen att dessa råd kommer att hjälpa er där ute i dejtingdjungeln!
ZzZZz Nu är det time 4 some sleep för denna gamla emohagga.

Clueless greetings,
/WERKIN' GIRL

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar