2013-10-03

EmoBoost Sågar: CPmusikVad i helv...? Detta var sista gången jag slår på P3 och försöker ha en "mysig stund". P3 spelar så sjukt jävla dålig musik jag vill bara spy på dom. Jag har egentligen inget emot Håkan Hellström eller Veronica Maggio (ha ha who am I kidding, jag hatar Maggio) men kombinationen av de båda känns ju bara som ett hemskt skämt. Kände de inte det själva när de spelade in låtjäveln? Har de ingen självdistans??????

Nä nu :(
/WERKIN' GIRL

3 kommentarer:

 1. Hej,

  tänkte börja med att säga att din blogg nog är den enda bloggen jag stött på som är värd att läsa.
  Och sen nu till mitt problem, som du kanske kan hjälpa mig med..
  Jag kan varken få one night stand, en kk, ett pity-fuck, en flickvän, eller något som har med kvinnor att göra överhuvudtaget egentligen.
  Är 19, haft en flickvän, och aldrig lyckats få ett one night stand.
  Och jag är osäker på om det är mitt utseende, mina kläder, om jag är kass på att ragga, om kvinnor är dumma, eller om jag av någon anledning bara är äcklande på något sätt.. fan vet jag.

  Vad fan gör jag?

  tänkte bifoga en video på hur jag ser ut, och skulle själv säga att jag ligger på kanske 5.5/10.
  https://www.youtube.com/watch?v=OieMVEYgcz4
  druckit och puffat i en vecka konstant nu med gäster kommande in och ut varje dag, så stökigt är det, bry dig inte om det.

  SvaraRadera
 2. kanske ska berätta lite om vem jag är som person också, kanske hjälper dig att hjälpa mig ifall du nu har lust att ge mig lite tips.

  Jag är som sagt en 19 årig kille som njuter av i en hel del substanser t.ex: alkohol, ladd, cannabis, lsd, amf, benzo.
  Är väldigt lugn av mig, tar dagen som den kommer, och har inga stora ambitioner för livet om jag ska vara ärlig, jobbar som musik promoter och internet säkerhetschef för en svensk teknik sida, och becknar vid sidan.
  Jag älskar musik, droger, kvinnor, pengar och sömn.
  Är även hyffsat intelligent, och pratar flera språk som franska, danska(är dansk), svenska, tyska och spanska.
  Har aldrig brytt mig om skolan riktigt när jag gick i skolan, eller.. har helt enkelt aldrig brytt mig så mycket om någonting egentligen.

  Jag bor i Köpenhamn, har egen lägenhet, bil, sommarhus, och i princip allt vad mitt materiella hjärta kan begära.
  Blev även dumpat i Januari av min flickvän genom 2 år och 8 månader, på grund av att jag var en idiot enligt henne, vilket jag kan förstå att hon tyckte då jag prioriterade droger, pengar, och fest före henne.
  Och efter detta har jag helt enkelt tappat min charm när det kommer till kvinnor, för inte fan kan jag få någons intresse.

  blev säkert väldigt rörigt, men är full och hög så får bli så

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kära Anonym! Jag blev så exakterad av din kommentar att jag var tvungen att öppna en öl och ta en cigg medan jag läste. Kontaktade genast min medbloggare QotN för att begrunda vad vi ska hitta på med dig, och vi enades om att vi måste ta ett möte och diskutera ditt fall lite mer ingående för att kunna ge dig ett så bra svar som möjligt. Håll utkik i bloggen så kommer du att få vår input inom en snar framtid. XOXO /WERKIN' GIRL

   Radera